Kosten

Tarief

De behandeling bestaat uit sessies van 50 minuten á 125,- per sessie.

 

Afmelden

Bij afmelding korter dan 24 uur van te voren of het niet op de afspraak komen geldt een no-show tarief van € 50,-. Hiervoor krijgt u per mail een factuur. Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

 

Verwijsbrief

Als je een verwijsbrief van de huisarts hebt, wordt de behandeling vaak vergoed.

 

Geen vergoeding

Behandeling van werkgerelateerde problematiek, partnerrelatieproblemen en aanpassingsstoornis wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed. Soms vergoedt de aanvullende zorgverzekering deze problematiek.

 

Vergoeding door zorgverzekeraars

De zorgverzekeraars met wie ik een contract heb vergoeden 100% van de behandeling (dit staat los van het eigen risico). Hiervoor gelden andere tarieven dan hierboven vermeld. Deze zijn vastgesteld door de NZa en de verzekeraars. Deze tarieven zijn afhankelijk van de zorgverzekeraar 80-90% van de hieronder vermelde Nza tarieven.

 

De zorgverzekeraars met wie ik geen contract heb vergoeden 50-75% van de behandeling bij een natura-polis en 100% bij een restitutiepolis (dit staat los van het eigen risico). Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

 

Tarieven 2022 volgen nog.

 

Het eigen risico is in 2022 385,-.

 

Gecontracteerde zorgverzekeraars 2022

Zilveren Kruis:: Zilveren Kruis zorgverzekeringen, Interpolis, FBTO zorgverzekeringen, De Friesland zorgverzekeraar, ZieZo, Prolife Zorgverzekeringen, One Underwriting B.V.

DSW: DSW zorgverzekeraar, Stad Holland zorgverzekeraar, InTwente zorgverzekeraar

Zorg en Zekerheid: Zorg en Zekerheid, AZVZ

CZ: CZ, Ohra, Nationale Nederlanden, Just, CZ Direct

Menzis: Menzis zorgverzekeraar, AnderZorg

Caresq: EUCARE, Aevitea

ASR: ASR en Ditzo

ENO: Salland zorgverzekeringen, Hollandzorg, Zorgdirect

ONVZ: ONVZ, VvAA, PNO Zorg, Jaaah

 

Ongecontracteerde zorgverzekeraars 2022

VGZ: VGZ, VGZ voor de Zorg, UMC, IZZ, Univé

 

Jeugd

De vergoeding van behandeling voor kinderen tot 18 jaar wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Dit valt sinds enkele jaren onder de gemeente. Ik heb geen contract met de gemeente afgesloten. Vergoeding van de kosten is dus niet mogelijk en komt voor eigen rekening.